Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sajtokat lereszeljük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük.
Az egész tojást egy nagyobb tálban felverjük, hozzákeverjük a zsemlemorzsát, a sót és borsot.
Óvatosan, több részletben a zsemlemorzsás tojáshoz keverjük felváltva a kemény habot és a sajtot.
Serpenyőben olajat hevítünk (ujjnyi magasan legyen az olaj benne) és evőkanállal kis kupacokat pottyantunk bele, kissé szétlapítjuk őket és pár perc alatt mindkét oldalukat aranszínűre sütjük. (Figyeljünk oda, mert hamar elkészül.)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Konyhai papírtörlőre szedve felitatjuk a felesleges olajat és azon melegében kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.02 15:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hűtőben akad, sajtokat lereszeljük, tojásfehérjéket kemény, egész tojást, nagyobb tálban, zsemlemorzsás tojáshoz, kemény habot, olaj benne, felesleges olajat, tojásfehérjéket, zsemlemorzsás, hozzákeverjük, zsemlemorzsát, tojásfehérje, Sajtlepények, szétlapítjuk, zsemlemorzsa, papírtörlőre, Serpenyőben, lereszeljük, evőkanállal, pottyantunk, aranszínűre, felitatjuk, felesleges, Figyeljünk, részletben, melegében, felverjük, kupacokat, oldalukat, felváltva, elkészül, ementáli, parmezán, parmezán sajt, tojás, tojásfehérje, frissen őrölt fehér bors, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|